Onze diensten

VERKOOP

We luisteren naar uw wensen en nemen hiervoor graag de nodige tijd. Dankzij onze ervaring, kennis en marktinzicht slagen we er in uw eigendom correct in te schatten. 

We zetten uw aanbod zo op de markt dat ze vlot haar weg vindt naar de zoekende koper(s). We schakelen hiervoor alle gewenste/noodzakelijke kanalen in.

Kortom: De verkoop is dan volledig onze zorg en wij nemen u graag al het werk uit handen, van bezichtigingen en onderhandelingen tot de begeleiding naar de notaris.

VERHUUR

Dankzij onze ervaring kunnen we een correcte huurprijs bepalen voor jouw eigendom. Op deze manier verhoogt de kans om jouw eigendom op een korte termijn te verhuren.

We zetten uw aanbod zo op de markt dat ze vlot haar weg vindt naar de zoekende huurder(s). We schakelen hiervoor alle gewenste/noodzakelijke kanalen in.

Kortom: De verhuur is dan volledig onze zorg en wij nemen u graag al het werk uit handen; van bezichtigingen, onderzoeken van de solvabiliteit van de kandidaat-huurder(s) tot het opstellen van een juridisch correct huurovereenkomst.